Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı

Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı oku

eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü
Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı indir
Bu kitabı kısaca özetleyecek olursak;Ayrıldığınız yada sizi terk eden erkek arkadaşınızı geri kazanmak için, onu size yeniden dönmesini sağlayacak bilinçaltı psikolojik yöntem ve formüllerden bahseden bir ilişki rehberi olarak tarif edebiliriz.


Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü dijital kitabı işe yarıyor mu?

Bu konuda kesin olan bir şey varsa oda bu kitabın odaklıpazar bünyesinde satılan bir e-kitap olduğu ve inanılmaz derecede talep  gördüğü gerçeğidir.İlk sıralarda satış rekorları kırıyor.Buda bu rehberin bu konuda işe yaradığının bir göstergesidir.


Bu kitap ile eski erkek arkadaşınızın bilinçaltını etkileyerek, kitaptaki taktikleri uygulayarak onu kısa zamanda istediğiniz kıvama getirerek, size yeniden dönmesini sağlayabilirsiniz.

Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü kitabı,eski erkek arkadaşını geri kazanmak isteyen bayanlar için bu alanda hazırlanmış ilk e-kitaplardan biridir.Kitabın en önemli özelliğide bu zaten yani sadece bayanlar için hazırlanmış olması...

Çünkü erkeğin DNA karşı cinsten  gelen sıradışı ve etkili taktiklere karşı koymaya uygun değildir..!Bu taktikleri bilirseniz onu avucunuzun içene alarak size yalvarmasını sağlayabilirsiniz.

Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabının en iyi özelliği ise kafanızı allak bullak edecek yüzlerce sayfadan oluşmuyor.Bu yüzden işe yaramayan hiçbir bilgi bulunmaması direk eski erkek arkadaşı geri kazanmaya odaklı olması sayesinde okuyucuları tarafından çok büyük ilgi görüyor.

İlişki koçları tarafından pahalı seanslarda öğretilen bilgilere, bu kitap ile oldukça uygun bir fiyata ulaşabiliyorsunuz. Böylece alt gelir düzeyinde olsanız bile, dışarıda pahalıya satılan bu sıradışı öğretilere kolaylıkla sahip olabiliyorsunuz.

Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı özeti ne baktığımızda,kitapta anlatılan tüm konular,en kısa sürede eski erkek arkadaşı geri kazanmak için sıradan bayanların bile kolaylıkla uygulayabileceği şekilde birebir gözlem deneyim ve araştırmalara dayanarak hazırlanmış.

Kitabın en iyi yanı ise,kitapta anlatılan taktikleri uyguladığınızda eski erkek arkadaşınızı kolaylıkla etkileyerek onu kısa zamanda geri kazandırmasıdır.
Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı yazarı'nında dediği gibi;Eski sevgilinizi etkilemek için Angelina Jolie kadar güzel olmanıza yada herhangi bir başka özelliğe sahip olmanıza gerek yoktur. Hatta ortalamanın altında bir dış görünüşe sahip son derece sıradan bir bayan bile olabilirsiniz. Merak etmeyin, bu kitapta öğreneceğiniz taktikler ile ayrıldığınız sevgiliniz sizi dünyanın en muhteşem kadını olarak görecektir.

Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı yorumları

İnternetteki sitelerde yada forumlarda Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı okuyanlar bu kitaptaki sıradışı bilinçaltı taktiklerle eski erkek arkadaşlarını kazandıklarını ve kitabın işe yaradığını açıkça ifa ediyorlar.

Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı

Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı indir

Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı okuyanlar


Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı indir

Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü kitabı pdf formatında 46 sayfadan oluşan dijital bir e-kitaptır. Yani basılı bir yayın değildir.Kitabı bilgisayarınıza tabletinize yada telefonunuza indirip okuyabilirsiniz. İndirme linkiniz ise ödeme yaparken verdiğiiniz e-mail adresinize gönderilir.
Kitabı indirmek için resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Kitabın satışı  %100 güvenli Odaklı pazar.com tarafından yapılıyor.Ödeme sayfasından paypal,Ptt, havale ve kredi kartı ödeme seçeneklerini tercih edebiliyorsunuz.

Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü

Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü kitabı dijital bir e-kitap olduğu için ödeme işlemi gerçekleştikten sonra saat kaç olursa olsun kitabınızı anında bilgisayarınıza indirerek okumaya ve uygulamaya başlayabilirsiniz.

Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü kitabının normal fiyatı 129 Lira.Şu anda ise kitap kampanya dahilinde indirimde ve 39,00 Liraya sahip olabiliyorsunuz.

Unutmayın! Eğer siz onu seviyorsanız,mutlaka oda sizi seviyor ve istiyordur.Hemen harekete geçmesseniz, ayrılığınızı uzun tuttuğunuz bu zaman zarfında eski sevgilinizin muhtemel olarak yeni birini arayışına geçeceğini de aklınızdan çıkarmayın!.

Eğer gerçekten onu seviyorsanız değer buluyorsanız sizde sevilmeyi hak ediyorsunuz demektir.

O yüzden şimdiden mutluluklar diliyorum.

4 yorum:

  1. bu kitaba çok ihtiyacım var eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı ücretsiz indir versiyonu yok mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bence 3 gündür arıyorum eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı ücretsiz indir diye ama yok yok yok,bedava indir diye yazanların hepside yine aynı siteye yönleniyor.yani anlayacağın eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı bedava indir ilmiyor.ben paraya kıyıp şimdi ödemsini yapıp indirdim sonuçları buradan yazarım

      Sil
  2. eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü arıyorum mmmmmmmm

    YanıtlaSil
  3. eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü işe yarıyormu gerçekten ya

    YanıtlaSil