Eski erkek arkadaşı geri kazanma taktikleri

Eski erkek arkadaşı geri kazanma taktikleri ve yolları
Eski erkek arkadaşınızla tekrar beraber olmak istiyorsanız ilk önce gerçekten onunla yeniden birlikte olmak istediğinizden emin olmalısınız.
Eğer eski erkek arkadaşınızda size çekici gelen birşeyin olduğunu düşünüyor ve gerçekten eski erkek arkadaşınızı geri kazanmak istiyorsanız, ilk önce eski ilişkinizin bir değerlendirmesini yapmalısınız.
eski erkek arkadaşı geri kazanma taktikleri
Onunla ilişkiniz süresince ilişkinizin istikrarını ve sağlığını bozan ve ayrılmanıza neden olan sebeplerin ne olduğunu iyi belirlemelisiniz.

 Bu değerlendirme kesinlikle onu suçlama  yada onu haksız görme işlemi değildir. Bu değerlendirme, işe nereden başlayacağınızın değerlendirmesi olacaktır.
Eski erkek arkadaşınızı aklınızdan çıkaramıyor ve tekrar birlikte olmak için can atıyorsanız aşağıdaki taktikleri deneyebilirsiniz.

İşte işinize yarayacağını düşündüğümüz 8 adımda eski erkek arkadaşı geri kazanma taktikleri

1.Eski erkek arkadaşınız ile geçmişinizi gözden geçirin.
Geçmişi tekrar düşünün. Onunla tekrar beraber olmak isteyip istemediğiniz konusunda, kendinize karşı dürüst davranın.

2.Eski erkek arkadaşınızı arayın.
Eski erkek arkadaşınızla iletişime geçin. Facebook veya kısa mesaj yoluyla değil onunla direk telefonla arayarak konuşun fakat sıkboğaz ederek işi abartmayın.

3. Eski erkek arkadaşınızla bir buluşma ayarlamaya çalışın.
Mesela sizde kalan bir eşyasını geri vermek istemeniz, yeniden görüşmenize uygun bir bahane olabilir.
Bir buluşma ayarlamaya çalışın. Buluşmayı kabul etmezse, onu görebilmek için bahane yaratın.

4. Ona bir hediye alın
Onun nelerden hoşlandığını unutmadığınızı ve onu düşünüyor olduğunuzu belli edecek bir hediye alın. Hediye konusunda yaratıcı olmaya çalışın.

5.Onun aramasını bekleyin
Ayrıldığınız eski erkek arkadaşınızı çok fazla arayarak rahatsız etmeyin. Onun sizi aramasını bekleyin.

6. Ona özel olduğunu hissettirin
Mesela üçüncü kişilere de ilişkinizden bahsettiğinizi söyleyin. Bu, kendisini özel hissetmesini sağlayacak ve gerçekten onu istediğinizi anlamasına yardımcı olacaktır.

7. Eski günleri hatırlatın
Eski erkek arkadaşınızla eskiden birlikte vakit geçirdiğiniz, anısı olan yerlere davet edin. Bu şekilde hafızası tazelenmiş olur ve birlikteyken ne kadar güzel şeyler yaşadığınızı düşünerek sizden daha çok etkilenir.

8.Sabırlı olun
Eğer buluşma gerçekleşince gecenin sonunda sizi, evine kahve içmeye çağırırsa bir bahane uydurarak başka güne erteleyin. Onu cinsel bir obje olarak görmediğinizi, gerçek anlamda bir birlikte olmak istediğinizi ona hissettirin.
Şayet bu kadar çabaladıktan hiçbir sonuç alamadıysanız ve ilişki kronik bir hal aldıysa size son olarak Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı'nı önerebiliriz.
Bu kitaptaki bilinçaltı formüllerle onun bilinçaltını etkileyerek size geri dönmesini sağlayabilirsiniz.

Eski erkek arkadaşı geri kazanma taktikleri ile ilgili aramalar;

eski erkek arkadaşını geri kazanma yolları,eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı,eski erkek arkadaşı geri kazanma yolları,eski erkek arkadasi geri kazanma formulu,eski erkek arkadaşı geri kazanma

8 yorum:

  1. Eski erkek arkadaşı geri kazanma taktikleri çok işme yaradı teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Eski erkek arkadaşı kazanma taktikleri adına çok önemli bilgiler vermişsiniz.Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. bu kitaptaki eski arkadaşı geri kazanma taktikleri işe yarıyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yarıyo güzelim.Ben eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabını aldım okudum ve uyguladım.gerçekten tekrar beraber olduk bana geri döndü fakt aradan 4 ay geçti ve ben onun gerçek yüzünü gördüm ve şimdi ben onu terkettim.halbuki ben onu gerçekten sevmiştim meğerse o neyse başını ağrıtmayım kısacası yaryo yaramayada adam değilse hiç boşuna uğraşma sevgiler

      Sil
    2. kitabı hiçbir yerde bulamadım. kafayı yemek üzereyim.nerde bulabilirim ??

      Sil
    3. Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı dijital bir e-kitaptır.Yani bilgisayarına indirerek okuyabilirsin.
      Bu yüzden herhangi bir kitapcıda bulunmaz.
      Kitabı resmi sitesi bu >> http://www.eski-erkek-arkadasi-geri-kazanma-formulu.com/ bu siteden bilgisayarına indirebilirsin.
      Kitap şu anda kısa süreliğine indirimde kaçırma.
      Bol şanslar.

      Sil
  4. Cok merak ettim bu kitap olayini.. Cok samimi gibi yani.. Ve arada mesafeler olmamasi lazim ki ..gorustgumuz yok.. Ayrica o suclu olmasina ragmen terketti.. Ve suan bilerek facebook adresine girmiyor. Merak edeyim diye belki.. Yalvarsin kkpek gbi olsun istiyorum.. Ve onu yalvarirken gormk bna cok iyi glicek... Off cildrcam bi insan anca bu kdar okuz olabilir.. Tek bildgim birsey var Ya Sabir.. Allah Buyuk..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar katı bir tutum içerisinde olmanız onu sizden dahada uzaklaştıracağınıza emin olabilirsiniz.
      Çoğu ilişkilerde bazen bir kriz dönemi olabilir.Önemli olan bu kriz dönemini sağlıklı bir şekilde atlatmanızdır.Eski erkek arkadaşınızla tekrar beraber olmayı ve onun size dönmesini istiyorsanız bunun için emek vermelisiniz.

      İlk adımı karşıdan beklerseniz ve onun size yalvarmasını beklerseniz,bu geçen süre zarfında eski erkek arkadaşınızın yeni bir sevgili arayışına geçmesine ve bulduğu yeni sevgilisi ile sizi hepten unutmasına vesile olursunuz.
      Bu yüzden dolayı hemen harekete geçip bu kitaptaki taktiklerle eski erkek arkadaşınızı geri kazanarak onu sonsuzadek kendinize bağlayabilirsiniz.
      Bol şanslar...

      Sil